Солдат ЗСУ після контузії в бою знищив 6 окупантів (відео)

Прес-служба 30-ї Окремої механізованої бригади опублікувала відеозапис ближнього бою у ворожому окопі, коли один боєць ЗСУ зміг ліквідувати 6 окупантів. Повідомляється, що подвиг здійснив старший солдат 1-го механізованого батальйону Роман (позивний Чиназ).

Штурмова група вибила з окопів російських окупантів і туди зайшли регулярні сили ЗСУ. Після чого почали окопуватись та поглиблювати місця перед артобстрілом. Наших захисників накрили ворожі снаряди і Романа контузило. Після чого на бійців уже пішли ворожі штурмовики, щоб повернути втрачені позиції. Роман був з крайнього флангу – за спиною були інші хлопці і він прийняв бій з переважаючими силами противника, будучи пораненим після контузії. Бій був такий насичений і динамічний, що Роман згадує, як забув про контузію.

Розвідку з просування окупантів здійснювали з дрону та інформація надходила безпосередньо від пілота-оператора Роману до окопу. Він попросив у хлопців додаткові гранати з патронами та прийняв контактний бій. Позиція Романа була трохи вищою за росіян і зручніша. Завдяки розвідці з дрону прицільним пострілам та кидкам гранат Роман ліквідував шістьох окупантів. Але потім до окопу під’їхав російський танк та відкрив вогонь. Роман отримав ще одну контузію, після чого його евакуювали до шпиталю.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56