Соратниця Труханова опублікувала відео антиукраїнського блогера-ватника родом із Москви

Соратниця мера Одеси Геннадія Труханова депутат міськради з партії “Довіряй ділам” Ірина Єсенович вирішила допомогти своєму шефу. Для цього вона у Фейсбуці запостила відео ватника та антиукраїнця Георгія Івенсії, який поливає брудом мітинги одеситів та вдів загиблих захисників ЗСУ.

У відео Івенсія заявив, що має “докази” проплаченості мітингів – це довгі нігті та підбори керівника фонду Катерини Ножевникової. А дрони благодійний фонд “Корпорація монстрів” нібито передає для пошуку ухилянтів на кордоні. Виходить, Єсенович виступає проти того, щоб на кордоні ловили ухилянтів? А може вона проти взагалі будь-якої допомоги від волонтерів до ЗСУ? Тому що у своїх попередніх відео Івансія називав ЗСУ “бандою”, якій треба припинити давати донати. Потім він їх, правда, видалив.

Івенсія півтора роки війни жив в Одесі та займався публікацією антиукраїнських відео в соцмережах із завидною завзятістю. Коли ж його нарешті розкрили, він швидко зібрав речі і незаконно втік до Молдови. Тепер він із Європи розповідає гидоту про Україну – дає рекомендації про незаконне перетинання кордону ухилянтам, підриває довіру до ЗСУ та президента, розповідає, що Україні настав кінець і робить це явно на замовлення ФСБ. До речі, Івенсія родом із Москви і досі може мати російське громадянство, повідомляють джерела у соцмережах.
 
А ось так Єсенович та інші депутати з партії “Довіряй ділам” святкували Новий Рік у 2017 році.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56