Сумний путін-антихрист на самоті “святкує” Різдво (відео)

Російські ЗМІ показали, як “святкує” Різдво російський диктатор путін. Вбивця десятків тисяч людей сумно стояв наодинці в порожньому храмі сектантів війни РПЦ, намагаючись, мабуть, замелювати свої гріхи. В очах виднілася не тільки сум, скільки тривога. Ніхто ще не зробив стільки зла своїй країні та навколишньому світу за останні роки 70, скільки сам путін. Останнім відомим таким ущербним лідером нації був лише Гітлер.

Росіян і Росію ненавидять практично в усьому світі. Слово російське стало синонімом лайки. Від російського газу та нафти відмовилися вже майже всі країни світу і це надовго. На десятиліття. Гроші для війни незабаром буде брати ні звідки. А допомога Україні лише зростатиме. ВВП Росії на момент війни було близько 1% від світового ВВП, а незабаром буде лише 0.1%. З такими ресурсами довго не повоюєш проти України, яку підтримує весь цивілізований світ. Поразка вже не за горами, а з нею і фінал політичної кар’єри бункерного московського фюрера. А може, нарешті, і розпад в’язниці народів під назвою “росія”.

Нагадаємо, що путін відправив на смерть понад 100 тисяч російських солдатів, за його наказом в Україні розпочався геноцид, знищення країни, руйнування міст, мародерство, захоплення території, пограбування, зґвалтування та вбивства мирних жителів. Немає жодних сумнівів, що путін – це сучасний антихрист. Єдиний бог, якому він служить – це бог війни та вбивств. А РПЦ, яка благословила вбивства українців, – це сатанинська секта на чолі з агентом ФСБ Гундяєвим.
 


 
Як прогнозує розвідка України, у січні путін розпочне нову масштабну хвилю мобілізації. Загинуть ще сотні тисяч жадібних до грошей росіян, обдурених кремлівською пропагандою про “безсмертні подвиги”, “війну з фашистами” та “захист батьківщини”. Але це лише ненадовго відстрочить фінал путіна.
 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56