Син одеського воєнкома-мільйонера працює начальником антикорупційного відділу СБУ – Ткач

Журналіст-розслідувач “Української правди” Михайло Ткач, який зробив нове розслідування по елітній нерухомості в Іспанії, записаній на жінку та мати Євгена Борисова, повідомив нові цікаві обставини. За даними джерел Ткача у правоохоронних органах, син Євгена Борисова очолив антикорупційний відділ “К” в СБУ Одеській області. Тому й не дивно, що ДБР ніяк не могло знайти порушення і джерело походження 4,5 млн доларів, за які родина воєнкома купила віллу в Іспанії.

Як повідомляє видання “Думська”, вони зробили офіційний запит в СБУ щодо сина воєнкома Борисова і там відповіли, що син дійсно працює в СБУ, але не в антикорупційному відділі. Де саме працює – уточнювати не стали.


 
Ткач заявив, що України програє внутрішньому ворогу – топовим чиновникам-корупціонерам, які вивели пограбовані в Україні мільйони за кордон, облаштували там собі елітні вілли на берегах Іспанії і готуються тікати з України.
 
“Просто зараз нові мільйонери та мільярдери виводять гроші або й виводять і тікають. Всі, хто має розуміти, прекрасно розуміють, що відсоток людей, які вже півтора року “заробляють” наче в останній день, неприйнятно високий як для ціни, яку платять за цей час громадяни нашої держави своїми життями.
 
Де декларації? Коли НАБУ отримає більше детективів? Чи стануть суди нарешті судами, а правоохоронні органи не приватно-охоронними органами?”,
– заявив Ткач.
 
Також він повідомив, що після низки розслідувань правоохоронні органи намагаються зламати його смартфон та пошту, замість того, щоб саджати за грати корупціонерів.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56