Театр “Чорний Квадрат” покаже в Одесі виставу “Хто кого хоче…?”

21 лютого в Драмтеатрі ім. В.Василька відбудеться вистава театру “Чорний Квадрат” – “Хто кого хоче…?”. Комедія “Хто кого хоче”.? про випадкові невипадкові зустрічі і дивовижні продовження, про захололі почуття, які вимагають радикальних змін (з легендарного проекту “До і після сексу”). Ми говоримо про сьогодення і не соромимося у висловах! Вистава етюдна, яскрава, неймовірно смішна, але і лірична одночасно.

У театрі багато смішних вистав, за великим рахунком не смішних і зовсім немає, але ця вистава як термоядерна бомба порве Вашу посмішку на шматки. Після перегляду м’язи обличчя відчуватимуть солодкий біль від безупинного сміху. Ми Вас попередили.

Квитки тут: https://cutt.ly/39jGKRd

Ми відчуваємо, що наші зустрічі зараз важливіші ніж будь-коли! Підтримка один одного, спілкування, обмін думками та енергією в такі важкі часи, які переживає наша Країна, наш Народ – це те, чого ми усі потребуємо найбільше! У всіх нас має бути надія на те, що нас чекає вільне та щасливе майбутне і ми маємо робити все можливе для того, щоб діти в Україні не плакали від жахів війни. Ми віримо в нашу Перемогу, ми віримо в наші Збройні Сили і підтримуємо наших Воїнів!
 
Частина коштів від продажу квитків буде перерахована на медичні потреби ЗСУ та у Благодійний фонд для підтримки Внутрішньо Переміщених Осіб.
 
Вистава відбудеться в безпечному форматі в безпосередній близькості до бомбосховища, на випадок повітряної тривоги. Маємо генератор.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56