Театр «Чорний Квадрат» покаже в Одесі виставу «Секс на пляжі – не тільки коктейль»

Вистава «Секс на пляжі – не тільки коктейль» від театру «Чорний Квадрат» в Одесі відбудеться 18 травня 2023 року о 18:00 в Драмтеатрі ім. В.Василька. Тихий, ледве чутний шум прибою…легкий морський вітерець надає відчуття свіжості… білозубий мулат підносить Вам “мохіто”…м’який шезлонг, відчуття легкості, сонні марення і прокидатися не хочеться, хочеться співати від усвідомлення щастя. Так уявляли собі відпочинок біля моря наші герої, а вийшло… а вийшло, звичайно ж, набагато цікавіше.

Ще не придумали чим зайнятися у відпустці? Дамо пару рад. Пожартуємо сотню жартів. Посміємося над власною недосконалістю. Приходьте якщо Вам потрібний легкий, смішна та добра вистава. У цій виставі немає нічого важкого і напружуючого. Ми пропонуємо забути усі напруги на роботі, погану погоду і труднощі в особистому житті. Відпочиньте з нашими відпочивальниками і по-справжньому почистьте свій настрій.

Ми відчуваємо, що наші зустрічі зараз важливіші ніж будь-коли! Підтримка один одного, спілкування, обмін думками та енергією в такі важкі часи, які переживає наша Країна, наш Народ – це те, чого ми усі потребуємо найбільше! У всіх нас має бути надія на те, що нас чекає вільне та щасливе майбутнє і ми маємо робити все можливе для того, щоб діти в Україні не плакали від жахів війни. Ми віримо в нашу Перемогу, ми віримо в наші Збройні Сили і підтримуємо наших Воїнів!
 

 
Частина коштів від продажу квитків буде перерахована на медичні потреби ЗСУ та у Благодійний фонд для підтримки Внутрішньо Переміщених Осіб. Концерти відбуватимуться в безпечному форматі в безпосередній близькості до бомбосховищ, на випадок повітряної тривоги.
 
Квитки за посиланням – https://cherniykvadrat.com/concert.php?id=5036

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56