Чарівну різдвяну казку створили дві одеситки

Чарівну різдвяну казку “Товариство загублених рукавичок” створили дві одеситки – письменниця Оксана Маслова та художниця Ірина Потапенко. Історія вийшла великою книжкою з ілюстраціями у видавництві “Ранок”.

“Товариство загублених рукавичок” – це казкова історія, яка відбувається напередодні Різдва в одному з найкрасивіших міст світі – Празі з Маленькою Синьою Рукавичкою. Маленька Синя Рукавичка разом зі своєю Дівчинкою та її мамою на кілька днів приїжджає до Праги, де поринає в святкові веселощі та… губиться.

Як же Маленькій Синій Рукавичці знов відшукати свою родину, хто їй прийде на допомогу та що це за таємниче “Товариство загублених рукавичок” – пр оце розповідає книга.

В кожному з цього Товариства – своя історія. Цікаво, що в казковій історії авторці в легкій та зворушливій формі Оксані Масловій вдалось розкрити непрості життєві питання. В чому сенс родини? Як жити далі, коли твоєї близької людини не стало? Як знайти сенс життя, якщо ти загубилась? Всі ці питання подані з теплотою та любов’ю.

А фантастичні ілюстрації художниці Ірини Потапенко створюють чарівний святковий настрій – просто роздивляючись ілюстрації поринаєш в зимову казку Праги.

“Ця книга про загублених, які знаходять своїх. Ця книга потрібна саме зараз, в цьому я щиро переконана”, – підкреслює авторка Оксана Маслова.

Оксана Маслова – письменниця та драматургиня з України. Її тексти перекладені 5-ма мовами світу, презентовані в 6 країнах світу, включаючи Німеччину, Фінляндію та США. Оксана – авторка трьох книг, за її текстами поставлено 4 вистави в Україні, дві з них і досі йдуть на сцені театру юного глядача та театру ляльок.

Ілюстрації до книги створювала українська художниця Ірина Потапенко, частину – з укриття, де вона перебувала під час повітряних атак. Наразі книжку одеситок можна замовити на сайті видавництва в Україні з доставкою за кордон та навіть у Великобританії, а також в Чехії.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56