Труханов нарешті вийшов до протестувальників і заявив, що “у військових все є”

Мер Одеси Геннадій Труханов більше тижня боявся прийти поговорити із протестувальниками на Думській площі. Особливо епічно це виглядало, коли він мав офіційно вимовити промову на День Міста, але сховався у будівлі мерії через великий натовп протестуючих одеситів, які скандували “Гена – виходь!”.

Сьогодні, коли один з лідерів громадської думки Катерина Ножевнікова поїхала на Донбас, а протестувальників залишилося всього 15 людей, Труханов нарешті вирішив перед жінками, що залишилися, в агресивному тоні доводити правоту неадекватних тендерів під час війни. Одним із аргументів Труханов навів, що “військові до нього приходять і кажуть, що у них все є”. Тому гроші замість скандальних тендерів спрямовувати на допомогу військовим не потрібно.

Нагадаємо, що міська влада обрана одеситами збирається витратити гроші з податків одеситів на потреби Київського суду – зробити ремонт за 112 млн. гривень під час війни замість того, щоб спрямувати ці гроші на закупівлю машин, тактичної медицини, дронів або антидронових рушниць. Одесити проти цих шалених витрат і виходять на протести, щоб мерія припинила дерибан бюджету на некритичні витрати з ризиками корупції. Вибрана влада ізолювалася від виборців, тож наступний протест відбудеться 9 вересня о 09:00.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56