Труханов отримав другу медаль від військових – “За вірність українському народу”

Мер Одеси сьогодні отримав другу медаль від військових – від заступника командира бригади Національної гвардії “Спартан” Андрія Косяченка. Військовий нагородив Труханова медаллю “За вірність українському народу”. Також військовий вручив Труханову подарунки, зокрема, тубус від снаряду артилерійської установки “Богдана”.

“Завдяки вашій щедрості ми змогли покращити матеріально-технічне забезпечення і надати необхідні ресурси для виконання службових обов’язків”, — наголосив Косяченко.

Медаль “За вірність українському народу” є виразом вдячності та визнання для тих, хто відзначився своєю відданістю і патріотизмом. Цей виріб вражає своєю величчю та важливістю в українському суспільстві. Ця медаль втілює найвищі ідеали патріотизму та служіння для блага України.


 
Зазначимо, що мер Одеси не був на фронті, не воював та не витрачав власні кошти на допомогу ЗСУ. Вся допомога, яку місто зобов’язане надавати ЗСУ під час війни, робиться за рахунок бюджету і приймати нагороди за те, що кошти одеситів витрачаються на оборону – це незрозуміле явище. Витрачаючи гроші одеситів мер Одеси робить собі піар – створює образ відчайдушного патріота. Цей факт дуже обурив дійсних патріотів та військових. Труханову пригадують звинувачення у російському громадянстві, захист пам’ятника російській імператриці Катерині, участь у проросійських мітингах у 2014 році, звинувачення у корупції на сотні мільйонів гривень, знищення пам’ятки архітектури – української типографії Фесенко, забудову морських схилів тощо. Вручення такої нагороди виглядає як повний абсурд.
 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Культурометр Одеса (@culturemeter_odessa)

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56