Труханов попросив одеситів розрахуватися за комунальні борги

Мер Одеси Геннадій Труханов звернувся до одеситів з проханням не накопичувати борги, а вчасно розраховуватись за комунальні послуги. “Заборгованість напряму впливає на якість обслуговування всіх надавачів послуг – особливо після отриманих пошкоджень майна підприємств та мешканців внаслідок російської агресії. Це треба для того, щоб обслуговуючі підприємства мали змогу розраховуватись з боргами перед постачальниками енергоресурсів, матеріалів, а не «латали дірки». Не кажучи про покращення якості послуг, підтримку міської системи комунальних послуг, заміну комунікацій тощо”, – заявив Труханов.

Якщо родина опинилася у скрутних матеріальних обставинах, то їй треба звернутися до Департаменту праці та соціальної політики або районних адміністрацій за консультацією щодо оформлення матеріальної допомоги – одноразової або періодичної.

Також Труханов згадав про два рахунки на оплату за утримання прибудинкової території – від ЖКС та приватних керуючих компаній. За його словами платити треба тільки ЖКС, а недобросовісними приватними керуючими компаніями займаються правоохоронні органи.

Нагадаємо, що станом на лютий 2024 року борги одеситів сягнули позначки у 4 млрд гривень! Як повідомили в Одеській мерії, за опалення та теплопостачання борги містян складають 1,5 мільярда гривень; за електроенергію — 1,1 млрд грн; за водопостачання та водовідведення — 500 млн грн; за газопостачання — 200 млн грн; перед ЖКГ за послуги з управління будинків — 355,6 млн грн.

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56