Труханов про німецькі генератори, які нібито знайшли в ресторані: “Треба розібратися – спіймали хайп”

Мер Одеси Геннадій Труханов надав коментар журналістці видання “Думська” щодо звинувачень у передачі генераторів від Німецьких благодійників до приватного бізнесу. Він не заперечив чутки, що деякі генератори могли опинитися в ресторанах, але підкреслив, що у разі підтвердження такого випадку – винні мають відповідати, треба розібратися спочатку. Також Труханов заявив, що всі гуманітарні генератори працюють у лікарнях, а всі звинувачення – то просто “спіймали хайп”.

Нагадаємо, що у одеських телеграм-каналах з’явилася інформація, що нібито Департамент стратегічних розслідувань Національної поліції України почав розслідування щодо неправомірного використання гуманітарної допомоги від Німеччини в Одесі. У повідомленнях йшлося про два випадки використання генераторів у приватних цілях. В одному випадку це був ресторан в центрі Одеси неподалік від Одеської мерії. А в другому випадку – генератор нібито знайшли в елітному ЖК на площі 10 Квітня, де мешкає сам Труханов. У ДСР поки що не підтвердили це, тому треба дочекати офіційної інформації, щоб зробити всі відповідні висновки.


Це фото зроблено біля ЖК “Арк палас”. Одеський активіст Дем’ян Ганул стверджує, що після скандалу генератор намагалися вивезти за допомогою авто комунального підприємства. Перевірити дане ствердження немає можливості.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56