Труханов закрив коментарі у своєму Інстаграмі

Мер Одеси Геннадій Труханов змушений був закрити коментарі на своїй офіційній сторінці в Інстаграмі. За деякими даними, там було надто багато критики на адресу мера та його дій щодо виділення бюджетних грошей на ремонт Київського районного суду Одеси, ремонту доріг та закупівлі літньої форми для Муніципальної варти. Одесити не хочуть, щоб їхні гроші витрачали на непріоритетні потреби, замість допомоги ЗСУ, і постійно висловлюють це меру.


 
Нагадаємо, що сьогодні відбувся 7-й масовий мітинг проти “неадекватних тендерів”. Адекватні одесити розуміють, що в нас залишилося дуже мало часу – росія все одно намагатиметься окупувати всю Україну з геноцидом нації. Якщо ми зараз не направимо усі зусилля на перемогу – потім буде пізно.
 

 
Через півтора роки війни до обраних керівників та чиновників ніяк не дійде, що розтрата бюджетів не на оборону та перемогу рівносильна мародерству та зраді. Що люди не хочуть руйнувань своїх будинків від атак безпілотників – для цього лише потрібно посилювати боротьбу з ними, що люди не хочуть жити в окупації або кидати свої будинки і стає вічними біженцями. Що відповідальність за свої дії у чиновників зараз максимальна – на кону стоїть наше майбутнє та наше існування.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56