У ДТП загинув власник агропідприємства «Дунайський Аграрій» Роман Дяжук

Стало відомо, що у смертельному ДТП, яке сталося на трасі Одеса-Рені вчора увечері, загинув відомий бізнесмен з Одещини – власник агропідприємства «Дунайський Аграрій» Роман Дяжук. Він був за кермом позашляховика Toyota і зіткнувся з вантажівкою.

Як повідомили у прес-службі «Дунайського Аграрія», Роман був неймовірно самовідданою, енергійною, доброю та чуйною людиною. Він всім серцем любив свою справу. Вкладав душу та сили не тільки в компанію, а й в розвиток країни.

“Втрата для всіх нас дуже гірка, непоправна. Пам’ять про нього назавжди залишиться у наших серцях. Саме тому компанія продовжує працювати. Ми будемо продовжувати його справу, робити все, щоб вона і надалі розвивалась, щоб була саме такою, якою мріяв її побачити Роман Улянович”.

Нагадаємо, що фермерське господарство «Дунайський Аграрій» вирощує органічні фрукти, кавуни, дині, зернові культури та продукти тваринного походження. З гордістю там розповідали, як навчилися вирощувати кавуни у формі серця та кубу, які постачали до Європейських країн як екзотику.
 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56