У Литві скасували концерт PUPO після його виступу у Москві

Італійська поп-зірка 90-х співак Енцо Гінацці, відомий під псевдонімом PUPO, 15 березня виступив у столиці держави-агресора у Великій залі Кремлівського палацу. Як виявилось, гроші для цього продажного музиканта нічим не пахнуть, і він із радістю виступив перед рашистами, які вже два роки вбивають дітей в Україні. Однак безслідно його вчинок не пройшов. Наступним концертним майданчиком мала стати «Шяуляй-Арена» у Литві і там швидко відреагували – виступ PUPO скасували у рамках збірного концерту, замінивши його на іншого виконавця.

“Двері “Шяуляй-Арени” зачинені для всіх проросійських та прокремлівських акторів та виконавців. Енцо Гінацці PUPO – артист із сумнівною репутацією, не є винятком. Ми повністю підтримуємо Україну та засуджуємо військову агресію Росії з першого дня війни”, – повідомили організатори концерту із «Legacy Inn».

PUPO уникав концертів у росії у 2022 та 2023 роках і без проблем виступав у Каунасі та Клайпеді у 2023 році. Московський концерт він не афішував у своїх офіційних акаунтах у соцмережах. Коли PUPO запитали про його візит до терористичної країни росія, виконавець відповів, що не йдеться про політику, він хоче нести “голуба миру”. Італієць заявив, що “вирушив до Москви у пошуках миру”. Жалюгідні спроби Енцо Гінацці відбілити свою репутацію, що прогнила, не допомогли – сказане їм не має жодного сенсу, оскільки “голуб миру” не повинен розважати російський народ, який підтримує вбивства українців і геноцид української нації. Нагадаємо, що за путіна віддали свої голоси 87% росіян і отже вони всі несуть колективну відповідальність за політичні та військові дії путіна. До речі, на концерті разом із PUPO дуетом виступили багато кремлівських придворних артистів, які агітували за путіна і займаються пропагандою тоталітарного режиму.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56