У Литві скасували концерт співачки LP, яка вдягнула худі в кольорах російського прапора

Американська популярна співачка Лаура Перголіцці, яка виступає під псевдонімом LP, потрапила у гучний скандал через публікацію в Інстаграмі. Якісь російські фанати прислали їй білий худі з вітрильником у кольорах російського прапора.

Лаура вдягнула його, сфотографувалась та подякувала з сердечками біля російського прапора. Таки необдуманий крок змусив обуритися фанів співачки у Литві – там почали здавати квитки на концерт та вимагати відмінити захід у місті Каунас 4 березня.

Згодом концерт відмінили: “Каунаська Жальгіріс-Арена має чітку громадянську і ціннісну позицію – ми рішуче підтримуємо Україну. Спільно з організаторами заходу з учорашнього вечора з’ясовувалась ситуація, але, як ми й повідомили вчора у соціальному просторі, наша позиція залишилася твердою – концерт має бути скасовано. (…) Цим рішенням ми хочемо звернути увагу як LP, так і інших виконавців, які планують заходи в Литві, що ми не зазнаємо сигналів на підтримку країни-агресора”.

Організатори концерту “Medusa Concert” заявили, що рішуче засуджують російську агресію і завжди підтримували, підтримують та підтримуватиме Україну. Також в соцмережах закликають скасувати концерти співачки і в інших містах світу.

Цікаво, що співачка LP вийшла заміж за жінку, а в росії ЛГБТ-суспільство зараз поза законом та жорстоко переслідується державою-терористом. І вона прорекламувала гомофобну терористичну країну у себе в акаунті. Як можна було так безглуздо зробити? Мабуть американці зовсім не цікавляться міжнародними новинами та не розуміють насправді – яку загрозу людству несе країна-агресор росія.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56