У Росії ракетний удар по Одесі назвали “ударом відплати”

Російське міністерство оборони (нападу) назвало нічну атаку по Одесі дронами-камікадзе та крилатими ракетами “Калібр” ударами відплати. Прес-секретар російського диктатора Пєсков уточнив, що відплата була “за Кримський міст”. Нібито в Одесі виготовляли надводні безпілотники, які вразили Кримський мост учора. Там також вигадали перемогу, що в Одесі знищили сховища палива для забезпечення військової техніки ЗСУ пальним.

Нагадаємо, що удари крилатими ракетами з приставкою “відплата” використовувалися в нацистській Німеччині у Другій світовій війні. Гітлер вигадав цей термін для виправдання бомбардувань Лондона та інших міст. Сучасна росія опустилася до рівня нацистської Німеччини на той час.

Одеський військовий експерт Олександр Коваленко заявив, що найімовірніше ракетні удари по Одесі були сплановані наперед з нагоди закінчення “зернової угоди”. Метою атаки насправді були зернові термінали в Одеському порту. Нагадаємо, що минулого тижня росія атакувала зерновий термінал у порту Чорноморська. Росія намагається знищити будь-яку можливість продовження “зернової угоди”, оскільки побоюється, що суди почнуть ходити під завантаження українським зерном під охороною турецького військового флоту.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56