У Туреччині побили туристів із Росії за війну в Україні

ЗМІ повідомляють із посиланням на кремлівський телеграм-канал “Рибар” про побиття російських туристів на турецькому курорті Аланья. У повідомленні йдеться, що польські туристи побили росіян після відмови відповісти на питання щодо війни в Україні. Бійка сталася пізно ввечері у барі готелю Quattro Beach Spa and Resort Hotel.
 

Ілюстративне зображення.
 
При цьому персонал готелю не заступився за російських туристів, дізнавшись, через що їх б’ють. Коли поліція приїхала, польські туристи зникли, залишивши росіян на підлозі. Однак далі було ще цікавіше – одного побитого росіянина заарештували за бешкетність і доставили до поліцейської дільниці. За даними російських пропагандистів, “росіянина посадили в камеру і змушували зізнатися, що він свідомо спровокував агресію на свою адресу, образивши постійних гостей”.
 

 
Постраждалі в бійці росіяни потім скаржилися, що їх спокійно били, і ніхто не заступився. А все тому, що росіяни стали фашистами і весь світ хоче їх покарати за бомбардування мирних міст України та за вбитих дітей.
 

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56