В арт-центрі “Aurum” відкрилася перша виставка одеського художника Андрія Костіна

В арт-центрі “Aurum” на вулиці Торговій,2 відкрилася виставка одеського художника та колажиста Андрія Костіна “Всі питання у голові”. В експозиції представлено концептуальні колажі, створені художником під час війни. Усі вони виконані у цифровому форматі.

«Я максимально збираю їх в аналоговій техніці – ріжу та клею, від цього вони не втрачають вихідної краси і, не дивлячись на свою комп’ютерну природу, максимально зберігають людську/ручну працю, вкладену в них», – розповідає художник.

Цією виставкою разом із музикантами Мане та DJ Koto він хотів показати, що одесити не падають духом, продовжують творити та ділитися з глядачем позитивними емоціями.

Андрій Костін – випускник Одеської державної академії будівництва та архітектури. Як художник, ілюстратор і колажист, він обирає для своєї творчості теми, пов’язані з особистим сприйняттям глобальних геополітичних процесів.

“Всі питання в голові” – це перша персональна виставка Андрія Костіна. Частину грошей від продажу представлених на ній робіт буде передано на потреби ЗСУ та до гуманітарних фондів.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56