В галереї Літнього театру триває фотовиставка Дмитра Милютіна «Миті прекрасного»

В галереї одеського Літнього театру Міського саду «#ARTODESSA» до 17 травня триває виставка художньої фотографії Дмитра Милютіна «Миті прекрасного».

Дмитро Милютін досить давно експериментує у галузі сучасної художньої фотографії. Предметом його пильної уваги стає багато простих і водночас поетичних моментів нашого життя. Схід сонця, хмара, квітка, хвиля, поле пшениці – звичайні явища навколишнього світу набувають у баченні Дмитра особливого, естетичного звучання. Світ дуже тендітний, особливо сьогодні, коли Україна вже понад рік у жорстокій сутичці відстоює своє право на життя та свободу.

Фотороботи Дмитра Милютіна зачаровують своєю поетикою та розкривають ідею про те, що кожен з нас може почуватися частиною величезного та чарівного світу, в якому так багато крихкості та ніжності, краси та сили.

Необхідно наголосити, що окрім творчої діяльності Дмитро відомий в Одесі як волонтер, меценат та колекціонер. Його ініціативи завжди знаходять відгук у одеситів – наприклад, оновлення та ремонт архітектурної композиції “Два шари” на Ланжероні.


 

 
Фото: Юлія Городецька/Фейсбук

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56