В Ірані путіна принизили очікуванням та стільцем під стінкою (відео)

Перша поїздка диктатора Росії Путіна за межі території колишнього СРСР з початку нападу на Україну відбулася до Ірану – країни, яка за свої злочинні дії знаходиться також під жорсткими санкціями. Крім путіна, до Ірану також прибув президент Туреччини Реджеп Ердоган.

Офіційно сторони мали обговорити майбутнє Сирії, в якій триває громадянська війна. За неофіційними даними, путін прилетів також просити безпілотники в Ірану.

Цікаво, що путіна кілька разів принизили під час прийому. Так президент Ердоган змусив путіна чекати його перед зустріччю. Під час очікування путіна коріжило і він жував свій язик. Міміку диктатора записали на відео присутні журналісти.
 


 
Також путіна посадили під стінку на значній відстані під час зустрічі з аятолою Ірану Алі Хаменеї. Путін намагається посміхатися, але сцена виглядає принизливо.
 

 
Ще одна світлина опублікована із зустрічі з президентом Ірану Ібрахімом Раїсі. На ній президент Ірану разом із перекладачем дивляться на путіна, а той дивиться в стіл у затиснутій і напруженій позі, яка говорить про недружелюбність до співрозмовників. Можливо, що фото зроблено після відмови Ірану постачати росії безпілотники.
 

 
Нагадаємо, що раніше путіна принизили на міжнародній зустрічі у Туркменістані.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56