В квартирі мешканця Одеси знайшли 4 кг наркотиків на 1 млн гривень

Поліція виявила в Одесі 24-річного наркодилера родом з Донеччини. Він займався закупкою великих партій наркотиків, а потім продавав у роздріб через месенджери по всій країні. Логістику він налаштував за допомогою поштових сервісів. Підозрюваного затримали під час спроби відправити чергову партію наркотиків у посилках.
 

 
Під час поверхневого огляду поліцейські виявили у чоловіка шість посилок, всередині яких знаходився розфасований по дозах канабіс. У квартирі наркодилера знайшли поліетиленові пакети із вмістом канабісу та «Альфа-PVP», загальною вагою понад 4 кілограми.
 
Гроші за «товар» він отримував на банківську карту. Орієнтовна вартість наркотиків за цінами «чорного» ринку перевищує мільйон гривень, повідомили в поліції.
 
Слідчі повідомили наркодилеру про підозру за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів у великих розмірах. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком до десяти років з конфіскацією майна. Чоловіка затримано.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56