В Міському саду Одеси 14-річна дівчина отруїлася алкоголем

Одеські поліцейські під час патрулювання помітили в Міському саду Одеси дівчину, якій стало зле. Як з’ясовувалося, 14-річна дівчина знаходилася у стані сильного алкогольного сп’яніння. Поліцейські викликали їй швидку – медики доставили дівчину до реанімаційного відділення з гострим алкогольним отруєнням.
 

 
Вона повідомила наступного дня, що приїхала в Одесу до бабусі з області. Під час прогулянки містом познайомилась з компанією підлітків, які запропонували їй випити горілку. Дівчина погодилась, щоб краще подружитися з новими знайомими. За вказаним фактом відносно бабусі дівчини ювенальні поліцейські склали протоколи за ч. 1 ст. 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (відповідальність за ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов’язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей).
 
Поліцейські встановлюють всіх осіб з компанії, які пригостили дівчину алкоголем. Якщо підтвердиться інформація, що вони неповнолітні, то їхніх батьків також буде притягнуто до адміністративної відповідальності за невиконання своїх обовʼязків з виховання дітей. Якщо ж вказані особи вже досягли 18-річного віку, то відносно них буде складено протокол за ст. 180 КУпАП.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56