В музеї Блещунова відкрилася виставка живопису Ольги Котової «Primavera»

В Одеському музеї особистих колекцій ім. О.В. Блещунова відкрилася виставка живопису Ольги Котової «Primavera», що перекладається з італійською як весна. «Любов є основою всьому, й особливо, живопису, – каже Ольга Котова, – іноді відчуваються ті рідкісні щасливі миті, коли «зовнішнє» та «внутрішнє» збігається, присутня вселенської гармонії, і в творчість перетікає відчуття щастя, любові та цілісності. Тоді ми стаємо «провідниками», і найкраще, що є в нас, є відображенням Божественного світла».

Ольга Котова – художниця, кандидатка мистецтвознавства, доцентка кафедри образотворчого мистецтва Інституту мистецтв ХГФ ПНПУ ім. К. Д. Ушинського, членкиня Національної спілки художників України. З 1994 мисткиня приймає участь в обласних, республіканських, міжнародних виставках та пленерах. Твори Котової знаходяться в музейних збірках Одеського художнього музею, Музею сучасного мистецтва Одеси, Історико-краєзнавчому музею ім.Т.Г. Шевченка в Каневі та приватних колекціях Італії, Німеччини, Голландії, Греції, Польщі, США, України та Франції.

Виставку «Primavera» можна подивитись з четверга по неділю з 11 до 17 години на Польській, 19 (з боку двору). Виставка триватиме до 12 травня 2024. Вхід free donation.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56