В Одесі чоловіка посадили на 11 років до в’язниці – зґвалтував неповнолітню та знімав на відео

В Малиновському районному суді Одеси винесли вирок 25-річному чоловіку, який разом з приятелем зґвалтував неповнолітню 16 червня 2017 року в автомобілі у дворі дома на Варненській. Як повідомляється у реєстрі судових рішень, чоловіки напоїли дівчину, якій за їх словами було на вид від 15 до 17 років, та здійснили з нею насильницький статевий акт у природній та неприродній формі. При цьому дівчину позбавили невинності, а генетичні матеріали підозрюваних знайшли на дівчинці – це довела експертиза. У конфіскованих смартфонах зловмисників є відео роздягнутої дівчини на задньому сидінні авто і один з них говорить: “Ворота до раю відкриті”.

Потерпіла розповіла, що увечері прийшла до компанії в парк, там була її подружка. Вона сказала, що до неї приїхали друзі, які запропонували їй покататися по місту на автомобілі. Вони удвох сіли до хлопців в автомобіль «Део Ланос» сірого кольору. Після поїздки по місту, хлопці запропонували вжити алкоголь. Через деякий час подружка пішла додому і потерпіла сказала, що теж піде додому, це було вже вночі. Їй стало погано та вона запропонувала новим знайомим підвезти її. Вона сіла на переднє сидіння та втратила свідомість. Коли прокинулась, то була вже в лікарні.

Обвинувачений у судовому засіданні провину не визнав. Він заявив, що дівчина після вживання алкоголю поводила себе неадекватно і сама роздяглася. Вони залишили потерпілу у машині у дворі, а самі сіли на лаву та продовжили пити та спілкуватися. Через деякий час вони почули стогін, підійшли до машини та побачили, що дівчина там гола. Вони вирішили присоромити її і зняти відео, що вона роздягнулася в компанії незнайомих чоловіків, щоб в подальшому вона так не робила. Вони зняли відео, посміялися, потім одягли її та відійшли від машини. Коли вони повернулися, то біля машини було багато людей, які почали їх бити та звинувачувати у зґвалтуванні.

Мешканка будинку, навпроти якого стояла автівка повідомила, що вона прокинулася від шуму музики. Вийшовши на балкон вона побачила, що за 15 метрів від її балкона стояла машина, звідки доносилася музика. Із машини вийшли люди, вони курили. Коли виходив з машини хлопець, то доносився стогін. Коли виходив інший хлопець, то вона також почула стогін. Вона чула стогін і коли двері машини були закриті, але коли відкривалися, то вона чула голосніше. Хлопці були роздягнені, хтось із них почав одягати штани. Вона зрозуміла, що там щось відбувається та зателефонувала в поліцію.

Суд назначив покарання першому гвалтівнику у вигляді 11 років в’язниці. У строк відбування покарання йому зарахують також час, проведений у СІЗО: це майже два с половиною роки. Справа другого гвалтівника буде розглядатися окремо.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56