В Одесі на проспекті Шевченка згорів ресторан любителя росії

Минулої ночі на проспекті Шевченка спалахнув непрацюючий ресторан “Че Гевара”, що належить одеському любителю росії ресторатору Дмитру Копилову. Ресторан закрився ще 2020 року через ковід, але так і не відкрився. Рятувальники повідомили, що вогонь знищив ресторан на площі 400 кв. м. У зв’язку з великою площею пожежі його ліквідація зайняла понад три години. Потерпілих немає, причини пожежі встановлюються. У ДСНС повідомляють, що спалах почався на даху – цілком можливо, що це був підпал.

Дмитро Копилов – відомий в Одесі своїми проросійськими поглядами. Він кілька разів писав у соцмережах, що Одеса – це росія, захоплюється збройними силами росії та розчарувався у європейському векторі України. Вступив до партії зрадника України Анатолія Шарія.

ОНОВЛЕНО: Як повідомив активіст Олег Михайлик, у приміщенні ресторану мав відкритися Соціальний центр Благодійного фонду “Пліч-о-пліч” для переселенців. Відкриття було заплановано на 4 лютого. Замість зачиненого ресторана “Че Гевара” у приміщенні працювало кафе під назвою Green Garden. Вместо закрытого ресторана Че Гевара в помещении работало кафе под названием Green Garden.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56