В Одесі напали та пограбували переселенця з Миколаєва

В Одесі біля вокзалу стався напад з пограбуванням чоловіка з Миколаєва, який був вимушений залишити місто через війну. Як повідомили в поліції, чоловік йшов до свого готелю біля вокзалу, коли до нього підійшов незнайомець з проханням закурити. Після цього почав розмову та дізнався, що перед ним переселенець. Зловмисник прослідив за потерпілим до темного місця, а потім напав і за допомогою сльозогінного газу та побиття відібрав сумку з документами, банківським картами, навушниками та 4500 гривнями.
 

 
Наступного дня оперативники поліції затримали правопорушника за місцем його мешкання на вулиці Малій Арнаутській. В якості речового доказу у чоловіка вилучили майно потерпілого, гроші ж він встиг витратити.
 
Слідчі під процесуальним керівництвом Приморської окружної прокуратури міста Одеси повідомили фігуранту про підозру у грабежі, поєднаному з насильством та вчиненому в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років. На час слідства поліцейські помістили підозрюваного під варту.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56