В Одесі обрали знімок року. Гран-прі дісталося сніжним Карпатам

Одеська фотографічна асоціація та Міський клуб фотографів «Фотон-2» відкрили щорічну виставку-конкурс “Знімок року-2022”. 2022 рік став роком виклику для України, її ідентичності, її нації і державності. Рік, коли готувались до святкування 90-річчя утворення Одеської області, а також до 20-річчя заснування Одеської фотографічної асоціації (ОФА) і виставки-конкурсу «Знімок року».

Цього року організатори виставки-конкурсу «Знімок року» запросили до участі не тільки тих фотографів, які постійно проживають на Одещині, а й одеситів, які через війну опинилися за кордоном, і тих, хто був змушений залишити свої домівки на окупованій території чи в зруйнованих містах нашої країни і нині перебуває у нашому регіоні, хто долучився до нашої спільноти з Маріуполя, Миколаїва, Херсона та інших міст.

На виставці представлені фотографії різних жанрів. До участі у XX виставці-конкурсу «Знімок року 2022» надійшло 237 фотографій від 61 автора. Для експозиції журі відібрало 85 робіт 61 автора.

Гран-Прі рішенням суддів дісталося фотографу Дмитро Іванову за фото дороги у сніжних Карпатах. I місце у Тетяни Гамарнік – за фото «І знову буде світло», II місце у Зоряна Ліщинського – за фото «Вона», III місце у Бориса Бухмана – за фото «Сатана».

«Знімок року» – традиційна щорічна виставка, яка проводиться безперервно вже двадцятий рік. У конкурсі беруть участь члени ОФА, фотоклубу «ФОТОН-2» та інші фотоаматори та професіонали, які живуть і працюють на Одещині.

ДИПЛОМИ КОНКУРСУ:
Катерина Альошина – «Пташенята» ;
Дмитро Журавель – «Одного разу на пляжі» ;
Лариса Кавєріна – «Вийти з монохрому» ;
Ганна Коренєва – «А судді хто?» ;
Ірина Роїк – «***» ;
Ірина Сігідова – «Жовтневий дощ» .

Виставка відкрилась у приміщенні Всеукраїнського центру болгарської культури (м. Одеса, пров. Віце-адмірала Жукова, 9), працює щодня 11:30-16:30. «Знімок року 2022» проходить за партнерської підтримки Фотомагазину «Paparazzi», журналу «Фаворит удачі», Всеукраїнського центру болгарської культури та фотоцентру «ОКСАР», КЗ “Одеський художній фаховий коледж ім. М.Б.Грекова”.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56