В Одесі пограбували літню жінку після того, як вона здала в обмінник 1000 доларів

В Одесі на селищі Котовського 31-річний злочинець пограбував 72-річну містянку, після того, як вона здала в обмінник 1000 доларів. Після здійснення операції обміну, вона пішла до себе до дому та не помітила, як за нею почав слідкувати чоловік. Коли жінка зайшла у свій під’їзд, чоловік накинувся на неї, силою вирвав з рук сумку і втік. У гаманці була 41 тисяча гривень – його він залишив собі, а сумку з документами викинув.

Жінка звернулася до поліції по допомогу. Правоохоронці знайшли сумку с документами та повернули потерпілій. А для визначення особи зловмисника провели розшукові заходи, в ході яких встановили особу нападника. Виявилося, що в суді на розгляді відносно нього наразі знаходяться обвинувальні акти за скоєння ще трьох майнових злочинів.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру у відкритому викраденні чужого майна (грабежі), поєднаному з насильством, яке є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілої, вчиненому повторного, в умовах воєнного стану. Цей злочин передбачений ч. 4 ст. 186 Кримінального кодексу України і карається позбавленням волі на строк від семи до десяти років.

Суд помістив підозрюваного під варту на 60 діб з правом внесення застави в розмірі 53-х тисяч гривень. Слідство триває.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56