В Одесі покажуть документальну виставу про переселенців: «В нас немає дому, в нас – стіни»

Маріуполь, Чонгар, Мелітополь… міста, які плекають надію та промовляють біль. «В нас немає дому, в нас – стіни». Такими словами описав свої відчуття один з переселенців зі сходу України в м. Роздільне, Одеської області.

Тема внутрішньо переміщених осіб – невичерпна. Іноді в вуличному натовпі важко зрозуміти, місцевий мешканець пройшов повз нас, чи переселенець? Оця згорблена жінка несе на собі тягар років, чи жахів, пережитих в окупації.

Скільки їй років насправді? 50? 70? У приватній бесіді виявляється, що навіть менше п’ятдесяти. Історій, від яких крається серце – тисячі. Своїми виставами Лютий театр дає голос тим, хто хоче бути почутим, хто готовий поділитись своїм відчуттям бездомності. Як це – втратити дім, в якому пройшло щасливе мирне життя і жити з відчуттям, що немає даху над головою, навколо тільки стіни….


 
Запрошуємо дізнатись, відчути, пережити разом з нашими героями їхні історії і вкотре зачаруватись неймовірною силою душі українського народу.
У виставі беруть участь актори_ки театру “Лютий”: Анна Шестакова, Богдана Ренк, Олена Савченко-Безверхова, Катерина Волинська, Тімофій Безверхов.
Режисерка: Галина Джикаєва
 
📆Коли: 23 лютого 18:00
📍Де: Культурний центр UNION, вул. Троїцька, 43
🎟Вхід вільний
Вистава відбудеться за підтримки Міжнародної організації з міграції.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56