В Одесі покажуть театральні версії мультфільмів «Холодне серце» та «Холодне серце 2»

В Одесі 31 грудня на сцені театру Музкомедії покажуть дві масштабні дитячі вистави за мотивами улюбленого мультфільму дітей всього світу «Холодне серце» від продюсерського центра «Made in Odessa». Вистава дивує новими фактами: з’явлення героїв, з якими глядач не був знайомий раніше, неочікувані повороти сюжету, об’єднаний в оригінальний чарівними подіями сценарій.

«Холодне серце» — це яскраве, захоплююче у своєму роді унікальне шоу для всієї родини. Масштабність вистави, неймовірні пригоди з більш 40 персонажів на сцені, яскраві декорації та костюмами, дивовижна музика, вогняне шоу, акробатичні трюки, сучасна хореографія — дарує глядачам відчуття свята. Дива у вигляді спец-ефектів та інтерактивних моментів під час яких гості приймають безпосередню участь в низі фантастичних подій, приводять в захоплення дорослих та дітей.

Постанова має успіх не тільки в Україні, але й за кордоном. Проєкт «Холодне серце» і всі його учасники отримали подячні сертифікати у фестивалі «Sharjah Children’s Reading Festival, 9th Edition» та запрошення на гастролі в інші країни світу.

«Холодне серце 2» – грандіозна постановка від творців шоу «Холодне серце» студії «ГреТаАрт», за участю учнів продюсерського центру «Made in Odessa». Продовження неймовірних пригод сестер Хельгі, Ельзи, Анни та їхніх друзів.

Герої потрапляють у Зачарований Ліс, стають свідками багаторічного протистояння народів Еренделла та Нортулндри, зустрічаються у неймовірному бою з кам’яними монстрами, протистоять духам лісу, дізнаються таємницю походження їхньої магії, а також потрапляють у печеру річки Ахтахалан, яка пам’ятає все.

Це неймовірне шоу повне гумору, спецефектів, яскравих костюмів, запальної хореографії, наповнене чудовим вокальним та акторським виконанням дорослих та дітей. Масштабне театральне шоу для всієї родини, в якому використовуються сучасні світлові рішення, 3D мапінг та візуальні ефекти. У захоплюючому сюжеті порушується тема сімейних цінностей та гармонійного розвитку особистості.


 
У шоу беруть участь: 67 персонажів, з них 15 – ростові ляльки, а також більше З7 учасників, які створять для Вас справжню магію осіннього Лісу та улюбленої казки.
 
Квитки за посиланням:
 
Холодне серце – https://exclusive.ua/holodne-sercze-1-3/
 
Холодне серце 2 – https://exclusive.ua/holodne-sercze-2-3/

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56