В Одесі поліція викрила бордель в приватних будинках

В Одесі двоє чоловіків та одинадцять жінок орендували приватні будинки та організували в них борделі. За допомогою оголошень в інтернеті про роботу в “масажному салоні” зловмисники вербували дівчат, які опинились у скрутному матеріальному становищі. Жінкам пропонували щоденні високі виплати, комфортні умови праці та місце для проживання. Потім після психологічної обробки вмовляли їх вже займатися проституцією. Адміністраторки підбирали «клієнтів», контролювали час надання інтимних послуг та брали оплату у клієнтів борделю.

В поліції повідомили, що припинили діяльність місця розпусти восени минулого року після чого тривало досудове розслідування. Зараз слідчі повідомили учасникам організації борделю наступні обвинувачення:

– в організації, створенні та утриманні місця розпусти, вчиненому з метою наживи, організованою групою (ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 302 Кримінального кодексу України);
– в організації сутенерства та сутенерстві, вчиненому повторно, організованою групою (ч. 3 ст. 27, ч. 3 ст. 303 ККУ).

Слідство завершено. Обвинувальний акт скеровано до суду. Максимальне покарання, яке передбачають санкції вказаних статей, – позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна або без такої.
 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56