В Одесі прочитають лекцію про наркотики: дозволені та заборонені

В Одесі 4 вересня о 17:30 прочитають лекцію “Наркотичні речовини: дозволені та заборонені”. Доповідь на цю тему підготував доцент кафедри ботаніки ОНУ ім. Мечнікова, доцент кафедри медичної хімії ОНМУ Володимир Немерцалов. Лекція відбудеться в антикафе “Підпілля” на Канатній, 79.

“На лекції у неділю ми поговоримо про заборонені та дозволені наркотики – речовини, що призводять до зміненого стану свідомості. Як вони з’явилися у природі? Чому впливають на людину та тварин? Коли людина зустрілася з наркотичними речовинами і до чого це призвело? Які існують традиції вживання наркотиків?


 
Чому відбулася криміналізація обігу та заборона окремих наркотичних речовин? Як опіум та гашиш вплинули на історію і культуру людства? Як важкі наркотики впливають на здоров’я? Чи легалізує Зеленський канабіс? Як жити із наркотичною залежністю? Тож, цього вечора ми говоритимемо про оповиті легендами й слухами сполуки природного та штучного походження, що постійно привертають увагу змі, правоохоронців та лікарів”, – йдеться у повідомленні організаторів.
 

 
Оплата: 100 грн (10% йдуть на користь ЗСУ)
 
Реєстрація обов’язкова за посиланням:
https://forms.gle/bzr1MUfjxSob1SFz5

ОНОВЛЕНО: Лекція переноситься на кінець вересня.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56