В Одесі прочитають лекцію “Мурал і місто: битва за красу або потворність?”

В Одесі 18 червня о 17:00 прочитають лекцію “Мурал і місто: битва за красу або потворність?”. Спікер Юлія Манукян – журналістка, кураторка мистецьких і урбаністичних проєктів, лауреатка премії Вацлава Гавела за креативне дисидентство.

Програма лекції:

Синдром Бенксі – public art як message.
Осередки кращого муралізму.
Одеса: місцевий колорит vs муральні тренди.
«Намалював – зачистив». Битва проти несмаку.

Лекція буде проводитися на локації в центрі міста Одеси. З міркувань безпеки точна адреса буде повідомлена в листі напередодні лекції. Участь безоплатна, з обов’язковою реєстрацією.

Лекція відбудеться в рамках ОСВІТНЬОГО КУРСу ПРО МІСТО – відвідуй програму лекцій офлайн та дізнавайся сучасні уявлення про Одесу в рамках проєкту підтримки нестоличних міст EU4Culture за фінансуванням Євросоюзу. Курс проводиться Одеським муніципальним музеєм особистих колекцій ім. О. В. Блещунова та ГО УРБАН РЕ-ПАБЛІК.

Програма відбувається в рамках проєкту “Підтримка реалізації Стратегії культурного розвитку Одеси” та реалізується ГО Піксельовані Реальності у партнерстві з Департаментом культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради, фінансується Європейським Союзом в рамках проєкту підтримки нестоличних міст EU4Culture.

Посилання на реєстрацію – https://pixelatedrealities.org/event/mural-i-misto-bytva-za-krasu-abo-potvornist/

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56