В Одесі складна ситуація після атаки росії – немає світла та не ходить електротранспорт

Минулої ночі росія атакувала Одесу та регіон з повітря. Як повідомили у Силах оборони півдня, ворог атакував кількома хвилями ударних дронів типу “Shahed-131/136” з акваторії Чорного моря. По 4 ударних БпЛА було збито на Одещині та Миколаївщині.

В Одесі уламки збитого дрона пошкодили енергетичний об’єкт та спричинили на ньому пожежу. Після атаки зникло світло в Одесі та Одеському районі. Пожежу ліквідували.

Після атаки росії в Одесі відчувається значна нестача електрики. ДТЕК “Одеські електромережі” запровадила стан екстрених відключень світла. В компанії повідомили, що ситуація залишається складною. Високовольтні об’єкти не можуть передати всю необхідну місту потужність. Критична інфраструктура заживлена – вода у місті є.

Щоб зменшити навантаження на мережу сьогодні весь міський електротранспорт працювати не буде, також обмежено електроспоживання промисловості. Це викликало перевантаження пасажирського потоку на маршрутках. На зупинках громадського транспорту величезні черги, щоб доїхати.

Також значно зросла вартість проїзду на таксі. Так з селища Котовського доїхати до центру Одеси коштує від 500 до 600 грн. Приїхати на роботу з Київського району на таксі до центру коштує близько 400 грн.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56