В Одесі симфонічний оркестр виконає хіти Queen, Metallica, Scorpions

В Одесі 28 березня у приміщенні театру Музкомедії відбудеться концерт “Рок на Підтримку України” у виконанні симфонічного оркестру під керівництвом диригента Олесі Пістової.

“Друзі, Ми продовжуємо підтримувати Культуру України та наших на Захисників та Захисниць на фронті (частка коштів від прибутку
перераховується на ЗСУ)! Навіть ті люди, які постійно не слухають Рок, у своєму плейлисті мають композиції, які вже давно стали легендами у світі музики. Час минає, але він не має влади над такими рок-гуртами як Queen, Metallica, Scorpions та багато інших.
Рок музика об’єднує, надихає та дає відчуття свободи!”
, – йдеться у повідомленні анонсу.


 
28 березня 2023 року о 18^00 симфонічний оркестр виконає найкращі Рок-хіти, як сучасні, так і ті, які роками грають усі оркестри світу у рок-програмах. Ви почуєте композиції з репертуару Queen, Metallica, Scorpions, Imagine Dragons, Rammstein, Muse, ОЕ, композицію, яка стала саундтреком кінострічки «Кіборги» – Гуцулка Ксеня та багато інших рок-композицій у виконанні найкращих голосів нашого міста.
 

 
Диригент оркестру неймовірна, енергійна та харизматична Олеся Пістова. Саме під її керівництвом оркестр зіграє найвідоміші світові рок-хіти! Симфонічне шоу супроводжує професійний звук та світло. Приходьте та проведіть вечір разом з нами, разом підтримуємо Україну!
 
Квитки на сайті: http://www.art-point.net/event/rock3

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56