В Одесі ТЦК з маршрутки силоміць витягли чоловіка – у відомстві пояснили причину

Сьогодні вранці в Одесі з маршрутки №232 на вулиці Інглезі стався конфлікт. Між пасажиром маршрутки та співробітниками ТЦК розпочався конфлікт, після якого чоловіка витягли з маршрутки силоміць та запхали до мікроавтобуса. Все це знімала на відео дівчина, яка потім оприлюднила цей інцидент. Також вона повідомила, що у маршрутці розпили газовий балончик.

В Одеському ТЦК спочатку зробили заяву, що “неможливо встановити причину конфлікту між людиною у військовій формі та цивільною особою, розпочато службову перевірку”. Потім було офіційна заява, що треба мати при собі військово-облікові документи та документи, які засвідчують особу. Там закликали цивільних осіб бути ввічливими при спілкуванні з військовослужбовцями, тому що багато з них повернулися з фронту. Усі конфліктні ситуації можна вирішити спокійно, просто розмовляючи один з одним.
 
“Керівництво Одеського обласного ТЦК та СП постійно проводить інструктаж з військовослужбовцями, які переведені з бойових військових частин до районних ТЦК та СП, щодо правил спілкування з цивільними”, – йдеться у заяві.
 

   
 

Наш       

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56