В Одесі відбудеться безкоштовний джазовий концерт на балконі

15 жовтня (в суботу) о 14-00 знову запальний американський Джаз на Балконі. Для вас грає Тріо Якова Цветинського за участі Вадіма Бесараба та Віталія Фесенка.

Яків Цветинський – один із сучасних голосів української джазової сцени. Його стиль труби поєднує в собі вплив лірики Чет Бейкера, відчуття руху Кларка Террі, звучання Томаша Станка та непередбачуваність Кенні Уілера.

Яків — випускник престижного West Michigan University, участник числених міжнародних джазових фестивалів: Jazz Ahead, EFG London, Alfa Jazz Fest (Leopolis). Двократний лауреат DownBeat Award. За його плечима концерти з Майклом Абене, Йонасом Йохансеном, Верноном Хіллом та іншими зірками світового джазу та соул. Місце зустрічі незмінне – “Книжка” під балконами Перону №7.

Також 15 жовтня увечері о 18:00 джазові музиканти знов зіграють на потреби ППО Одеси. Всіх поціновувачів витонченої джазової музики запрошують на концерт Квартета Якова Цветинського. На вас чекають улюблені мелодії американського джазу, оздоблені запальними соло на трубі у виконанні одного з найкращих трубачів України.
 
Концерт відбудеться в затишній атмосфері джаз-клубу Перон №7, в акустичній залі на 4-му поверсі.
Вхід за донатом. 100% зібраних на концерті коштів будуть спрямовані на технічне забезпечення протиповітряної оборони міста.
Кількість місць обмежена, всього 40. Тому, як хочете потрапити, будь-ласка, напишіть у месенджер.
 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56