В Одесі відкрилася виставка художньої фотографії

У Всеукраїнському центрі Болгарської культури (провулок Віце-Адмірала Жукова, 9) відкралася виставка “Салон художньої фотографії 2024”, яку організувала Одеська обласна організація НСФХУ (Національна спілка фотохудожників України).

“Наша чергова виставка відрізняється від минулих більш документальною фотографією. Так і повинно бути в такі часи. Це аксіома нашого життя зараз і тут.
Але, якщо ми хочемо залишитися людьми, нам потрібні людські емоції! Радість та любов, співчуття та щира допомога, прекрасні пейзажі нашої країни та нашого міста – це нагадує нам всім про те, ради чого воюють на фронті наші воїни-захисники!” – зазначив Голова правління Одеської обласної організації НСФХУ Олег Куцький EFIAP. До участі у фотовиставці свої фотороботи надали 38 авторів, серед яких присутні відомі одеські фотографи.

Цього року, до участі в експозиції долучилися відомі в Україні та за її межами майстри фотографії – Олена Мартинюк (м. Одеса) та Євген Ком (м. Запоріжжя). В експозиції буде представлено 110 фоторобіт виконаних в різних жанрах. Окрім сучасних цифрових зображень, в експозиції будуть присутні фотографії виконані аналоговим засобом з використанням фотопаперу виготовленим власноруч.

📍 Всеукраїнський центр болгарської культури, адреса: м. Одеса, провулок Віце-Адмірала Жукова, 9.
Експозиція буде доступна до перегляду з 21 березня по 10 квітня 2024 р.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56