В Одесі відкрилася виставка, присвячена військовім дронам

В одеській галереї “Діалоги” відкрилася виставка “Очі перемоги”, присвячена військовим дронам як новому цивілізаційному явищу. На виставці, яка триватиме до 7 квітня, будуть збирати пожертви на ремонт 14 навчальних дронів.

Свої роботи представили 12 сучасних українських художників – Андрій Сидоренко, Олександр Грехов, Людмила Раштанова, Dita Galas, Володимир Падун, Людмила Падун, Едуард Потапенков, Олексій Сай, Роман Шостя, Нікіта Тітов, Юрко Журавель, Олекса Манн. Виставка «Очі перемоги» демонструє картину нового цивілізаційного явища під час війни – безпілотники та їх роль в війні України з російським окупантом.

Організатор виставки – центр підготовки операторів БПЛА “Крук” з’явився у квітні 2022 року, як реакція на запит ЗСУ. Тут військові проходять теоретичні та практичні навчання, вчаться літати на симуляторах та практикуються зі справжніми безпілотниками. В центрі підготовки операторів БПЛА “Крук” навчаються також і цивільні. Керівник центру – Віктор Таран.
 
Інструктори центру – професійні пілоти, оператори, спеціалісти. За перші півроку центр підготував більше 1000 операторів дронів. Гроші, які будуть зібрані на відкритті виставки, та кошти, зібрані від продажу експозиційних робіт та календарів, будуть направлені на ремонт навчальних дронів.
 

 

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56