В Одесі вперше покажуть фестиваль короткого метру KISFF: від Девіда Лінча до дитячих мультиків

З 18 по 21 квітня в Одесі відбудуться покази спеціальної програми 12-го Київського міжнародного фестивалю короткометражних фільмів (KISFF). Організатори KISFF розширюють географію фестивалю, щоб сприяти культурному життю у місті, яке регулярно потерпає від жорстоких обстрілів та зазнає сильних руйнувань. На глядачів чекає 8 тематичних програм, які досліджують українську ідентичність, саморефлексивність та природу страху.

На фестивалі в Одесі покажуть актуальний український короткий метр, підбірку локального кіно – історії про Крим і Київ та ретроспективу з чотирьох короткометражних фільмів Девіда Лінча, які глибше розкривають його улюблені теми насильства, тілесності та сновидінь.

Також у програмі – моторошний всесвіт «Анімаційних страшилок» і спеціальна дитяча програма для наймолодших глядачів, яка простою мовою розповідає про повагу до своїх найближчих людей, домашніх улюбленців та всього живого. Окрім показів плануються Q&A-сесії з українськими режисер_ками фільмів, які представлять свої роботи та поспілкуються з глядачами. Основною локацією для показів в Одесі стане «СінемаСіті» у FontanSky Center. Освітні події проходитимуть в America House (вул. Грецька, 1а).

Вартість квитків на покази у «СінемаСіті» – 70 гривень. Вхід на освітні події в America House – вільний за умови попередньої реєстрації. Зареєструватись на лекції та ознайомитись з розкладом сеансів в Одесі можна на сайті https://www.2023.kisff.org/ua/odesa.

Фестиваль відбувається за підтримки Фонду «Партнерство задля стійкості України», який фінансується урядами Великої Британії, Канади, Нідерландів, Сполучених Штатів Америки, Фінляндії, Швейцарії та Швеції.
 

 

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56