В Одеській філармонії виступлять скріпач-віртуоз Дмитро Ткаченко та диригент Володимир Сіренко

В Одеській філармонії 3 травня відбудеться творча містерія — концерт Національного одеського філармонійного оркестру з гостями з Києва. Диригент концерту – відомий майстер Володимир Саєнко. Соліст — Дмитро Ткаченко (скрипка) — унікальний музикант з неймовірним музичним обдаруванням.

ПРОГРАМА КОНЦЕРТУ:
– Бах-Польова — Прелюдія і фуга №14 fis-moll, ДТК II для скрипки, маримби, клавесина і струнного оркестру;
– Гайдн — Симфонія №44, e-moll;
– Моцарт — Концерт для скрипки з оркестром №5, A-dur;
– Шуберт — Рондо ля мажор для скрипки з оркестром, D 438.

Дмитро Ткаченко народився у Києві. Почав грати на скрипці і фортепіано у шестирічному віці. Після навчання в Київській спеціальній музичній школі ім. Лисенка та, з 1995, у Національній музичній академії України (НМАУ) в класі Богодара Которовича та Ярослави Рівняк, його було запрошено до Ґілдхолської музичної академії (Guildhall School of Music and Drama) в Лондоні до класу Іфра Німана (Yfrah Neaman). Серед його численних виступів – концерти у лондонських Барбікан Холлі, Віґмор Холлі, St John’s Smith Square та South Bank Centre. Дмитро – засновник і художній керівник Міжнародного музичного конкурсу ім. Бріттена в Лондоні. В Україні він виступав у найпрестижніших концертних залах та з усіма провідними оркестрами.
 
Володимир Сіренко – відомий український диригент, головний диригент і художній керівник Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України; народний артист України; лауреат Національної премії імені Тараса Шевченка, професор кафедри оперно-симфонічного диригування Національної музичної академії України. Диригував у багатьох відомих концертних залах: Концертгебау (Амстердам), Театр на Єлисейських Полях (Париж), Барбікан-Хол і Кадоган- Холл (Лондон), Сеул-Арт-центр, Рой Томпсон Холл (Торонто), Театр «La Fenice» (Венеція), Берлінська філармонія та ін.
 
Квитки за посиланням – https://concert.ua/uk/booking/koncert-nacionalnogo-odeskogo-filarmoniinogo-orkestru/

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56