В Одесі бронюють працівників охоронних агентств, а працівникам швидкої, викладачам та аграріям відмовили

В Одесі відбулася сесія обласної ради, де підтримали звернення до Кабміну, в якому депутати вимагають забронювати працівників охоронних агентств. Їх прирівняли до робітників критичної інфраструктури. Пропозиція щодо бронювання охоронників надійшла від депутата Андрія Бабенко, який також очолює охоронну фірму “Самсон”.

Депутати від “Європейської солідарності” намагалися додати у список працівників критичної інфраструктури ще декілька категорій: працівників швидкої допомоги, працівників ІТ, сільського господарства та викладачів вищих навчальних закладів, які не є професорами. Але депутати відмовили у бронюванні їм – тільки 17 голосів “за”, поправку відхили, повідомив депутат Михайло Шмушкович. Депутати Обласної ради вважають, що тільки приватні охоронці, які мають навички поводження зі зброєю та гарну фізичну підготовку не мають чомусь мобілізуватися до лав ЗСУ, а мають сидіти в тилу. Таке скандальне рішення прийняла коаліція депутатів від партії “Слуга народу” та колишніх ОПЗЖ.

Також стало відомо, що в півтора рази будуть підвищені зарплати та премії співробітникам Одеської облради. Коштів на військових не вистачає, але їх вистачає на підвищення зарплатні чиновникам, які проводять 4 сесії на рік.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56