В Одесі затримали двох розповсюджувачів наркотиків

В поліції Одеси повідомили про затримання в різних районах міста двох чоловіків з великою кількість наркотичної речовини. Так на вулиці Адмірала Лазарева у чоловіка виявили 200 грамів психотропу.

Поліцейські знайшли докази того, що затриманий замовив партію наркотику у інтернеті, а потім став її перепродавати на території Одеси. Під час обшуку за місцем мешкання фігуранта слідчі вилучили ще кілька сотень пакунків із забороненою речовиною та смартфон, який містить у собі інформацію щодо її збуту, а також ваги й пакувальний матеріал. Такий злочин карається позбавленням волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.


 

 
У Суворівському районі затримали чоловіка з 37 пакунками наркотиків. У цьому випадку затриманий заявив, що придбав наркотики “для себе”. Через те, що наркотики злочинець не встиг продати, а тільки зберігав велику кількість, його будуть притягувати до відповідальності по ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України. Цей злочин карається штрафом від двох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавленням волі на строк до трьох років.
 

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56