В Одесі знову спостерігаються перебої з електрикою


 
Незважаючи на очікування покращення ситуації з подачею електрики та обіцянками ДТЕК “Одеські електромережі” давати світло 2 рази по 4 години на добу, за останні дві доби ситуація навпаки стала гострішою. Так, наприклад, учора деяким споживачам давали світло приблизно по 2 години вранці та в обід, після чого настала пауза довжиною вже близько 18 години. Деякі одесити у соцмережах повідомляють, що у їхніх будинках світла не було вже більше доби.
 
При цьому є будинки, де опалення не включається без електрики, а плити для приготування їжі також електричні та люди переживають за дітей та людей похилого віку. У комунікації ДТЕК із споживачами не кажуть, чому ситуація погіршилася і на скільки треба запастись терпінням. На сайті ДТЕК повідомляється, що у регіоні діють екстрені відключення електроенергії та що ситуація в енергосистемі не стабілізована.
 
Зазначимо, що міський електротранспорт Одеси вчора працював у повному обсязі, а сьогодні на 50%, що свідчить про зменшення обмежень на споживання електроенергії.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56