В одеській філармонії оркестр зіграє разом із екзотичними музикантами

В одеській філармонії 27 серпня о 17:00 відбудеться концерт “Шовковий шлях”. Це дивовижне фантастичне шоу у стилі world music двох легендарних одеських колективів: одеський камерний оркестр та гурт “ЗІРА” створять унікальну екзотичну атмосферу.

Ви почуєте авторську музику Дмитра Земського, виконану на незвичайних екзотичних інструментах (арабський уд, індійський ситар, китайський хулусі, черепаха тощо) у поєднанні з оркестром під керуванням Володимира Дикого. А також кларнета чудового музиканта Михайла Ксіди. У концерті візьме участь спеціальний гість, видатний джазовий музикант, піаніст та аранжувальник Олексій Пєтухов.


 

 
Музика ансамблю «Зіра» – це завжди вихід за рамки буденності, переосмислення та експеримент, казковий потяг та виклик стереотипам цього світу. Музиканти грають на різних інструментах: уд, ситар, етнічні флейти, перкусія, класична гітара, кларнет, саксофон. Поєднання східних мелодій, балканських ритмів, середньовічної музики. Концерти ансамблю «Зіра» – це зустріч сходу та заходи минулого та сьогодення.
 
Білети за посиланням.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56