В Одеській області водій збив пожежника, який ліквідував загоряння

На автодорозі біля села Виноградне 47-річний водій «ВАЗ» в’їхав у задимлену частину дорозі і в умовах обмеженої видимості продовжив рух на великій швидкості. В цей же час на дорозі пожежники приступили до гасіння загоряння. Під час проїзду повз них водій наїхав на 48-річного керівника пожежно-рятувальної частини.
 

 
Як повідомили у поліції, рятувальника доставили до лікарні із закритою черепно-мозковою травмою та забоями. Наразі його життю нічого не загрожує.
 
Кермувальника перевірили на вміст алкоголю в крові – результат показав, що він був тверезий. Сам водій пояснює, що не помітив потерпілого у диму.
 
Відомості за даним фактом правоохоронці внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує від 51 тисячі гривень штрафу до обмеження волі на строк до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56