В одеській опері покажуть балет-гала

23 та 25 вересня глядачів чекає у Одеському оперному театрі балет-гала «СЮЇТА A LA D’ANSE» – це про мир під час війни. Танок стає символом нескореності та сміливості, символом прагнення перемоги та справжнього патріотизму.

Попри військовий час, складні умови репетицій, що перериваються тривогами, нашим артистам балету та балетмейстерам – постановникам заслуженому артисту України Гаррі Севояну та Яніні Кисельовій вдається зберігати гідну творчу форму! 23 та 25 вересня ви зможете навласнооч переконатися у цьому!

В рамках фестивалю мистецтв «Оксамитовий сезон в Одеській опері» очікуємо на витончену та яскраву «Сюїту a la d’anse» – балетну феєрію у виконанні провідних солістів і артистів балету Одеської опери, яка поєднає улюблену популярну класику, народний танок, сучасну хореографію.
 

 
Мінімалізм розставляє акценти, забираючи все зайве. Масштабні декорації замінюють світлові ефекти, щоб ніщо не відволікало глядача від краси та вишуканості балетного танцю та яскравої культової музики у виконанні оркестру театру під орудою заслуженого артиста України Ігоря Чернецького.
Тримаймо мистецький фронт! Разом талановитіші! Разом сильніші!
🎟 Отже, 23 та 25 вересня о 18:00 запрошуємо на перегляд балету-гала «Сюїта a la d’anse».
 
Квітки за посиланням або у касі театру.

   
 

Анонси подій




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56