В Одеській мерії відзвітували про боротьбу з вивісками стоматології та магазину дитячого одягу

В Одеській мерії повідомили про зняття 37 вивісок, які були розміщенні протиправно. Так Управлінням реклами Одеської міської ради спільно з КУ “Одесреклама” відбувся демонтаж вивісок зі стоматології та вказівника столової, яка знаходиться в інституті Філатова. Крім цього під каток ревізоров потрапили вивіски шаурмічної та дитячого одягу. Дуже дивний набір зняття вивісок з закладів локального бізнесу, який під час війний знаходиться на межі виживання.

В звіті наполягають на тому, що борються з російськомовними вивісками, які розміщуються з недотриманням вимог статей 28, 32 Закону України “Про забезпечення функціонування української мови як державної”. Але таких було лише 11 з 37.

Нагадаємо, що одеські підприємці говорять, що чесно отримати всі дозволи на вивіску неможливо. Ті, хто відмовляються від “неофіційних платежів”, залишаються без вивіски. Якщо до війни у підприємців діла йшли нормально і вони мали можливість виділити на ці трати зайві гроші, то зараз такого немає. Деякі підприємці замість знятих вивісок розміщують свою заяву стосовно хабарів.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56