В Одеській науковій бібліотеці продовжили різдвяно-новорічну програму «Книжковий диво­світ»

Враховуючи численні побажання відвідувачів в Одеській науковій бібліотеці повідомили, що заходи проєкту Родинного дозвілля в ОННБ продовжено на період зимових шкільних канікул 2024 року до 8 січня. Одна з найкрасивіших бібліотек країни запрошує молодших школярів разом із батьками відвідати різдвяно-новорічну програму «Книжковий дивосвіт». Воєнний час навчив нас ще більше цінувати особливі миті життя, які ми проводимо з родиною. Тож чекаємо вас на зимовій дитячій програмі, урізноманітненій квестами, вікторинами і майстер-класами, яку супроводжують казкові герої. У разі повітряної тривоги всіх відвідувачів відведуть до укриття, облаштованого в бібліотеці.

Зимову казкову екскурсію у бібліотечному палаці напередодні найсвітлішого свята Різдва і новоріччя осяяли щирі дитячі посмішки, яскравіші за різдвяні вогники. І навіть кам’яний кріосфінкс у холі кивнув дітям головою та геть забув, що покликаний оберігати книжкові скарби та закликати до тиші. Піднесений настрій наймолодших відвідувачів підтримувала музика з різдвяними дзвіночками і затишні зимові фотозони, а радісний гомін дітей запалював вдячністю очі їхніх батьків…

У перший зимовий день казкова мандрівка бібліотекою відбулася для талановитих дітей з Художньої театральної школи міста Одеси. В аванзалі бібліотеки зосереджених на очікуванні чудес хлопчиків і дівчаток біля святкової ялинки зустріли впізнавані герої казок, у роль яких вжилися натхненні бібліотекарі. Казкову екскурсію локаціями книгозбірні вела вишукана Книжкова фея (Олександра Делі).

Чарівна Книжкова Фея після знайомства дітей із казковими героями повела всіх у бібліотечний каталог–лабіринт для участі у квесті. Діти миттєво відгадували загадки зимової тематики і завзято шукали між довгими рядами шаф каталогу предмети-підказки новорічного квесту з допомогою Дракончика, в ролі якого була бібліотекар Анна Довженко.

Колективне малювання на інтерактивній дошці, англомовна вікторина та мультфільми в електронному читальному залі додали вражень юним відвідувачам такої старовинної та, водночас, такої сучасної бібліотеки.

«Книжковий дивосвіт» – це зимові екскурсії бібліотекою із квестами, майстер-класами, вікторинами і зустрічами з казковими героями – відбуватимуться двічі на день щовівторка, щочетверга, щосуботи та щонеділі об 11-й та 14-й годині впродовж усього грудня.

Попередній запис за тел.: +380733240569, 723-24-78.
Вартість – 150 грн з особи.

   
 




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56