В Одеській опері стартував фестиваль “Оксамитовий сезон”

В Одеській опері сьогодні стартував фестиваль мистецтв “Оксамитовий сезон”. До 15 вересня театр покаже 15 вистав на великій та маленькій сцені. Художня керівниця фестивалю, генеральна директорка театру Надія Бабіч висловила слова щирої вдячності Збройним Силам країни за життя та можливість працювати і творити та зауважила, що «Оксамитовий сезон» — більше, ніж просто фестиваль. Це, насамперед, платформа для єднання, спілкування і спільнодії.

Розпочався фестиваль сьогодні 24 серпня концертним проєктом «VLASNE. Ukrainian Project». Провідні солісти опери заспівали знайомі «Реве та стогне Дніпр широкий», «Я не здамся без бою», «Я піду в далекі гори», «Місто спить» та чимало інших золотих хітів епохи.

Дон Паскуалє» в Одеській національній опері – це яскрава феєрія, втілена провідними солістами, хором та оркестром ткатру. Масштабні декорації, ексклюзивні костюми, сучасна сценографія, відеоінсталяції та світлові ефекти – у непересічному рішенні художниці-постановниці Маргарити Зайкаускєнє, художника зі світла Максима Дєдова ті відеографа Євгена Фарапонова! Додамо, що дію відомого італійського сюжету автори сміливо і з гумором перенесли у всім відоме місто біля моря.

   
 

Наш       




2016-01-10-56
2016-01-10-56
2016-01-10-56